Usluge web hostinga

  • Shared hosting

Prikladno za manje zahtjevne stranice poput stranica manjih obrta, tvrtki ili OPG-ova / udruga, stoga je ovaj web hosting najviše preporučen za navedene korisnike.
Također za korporativne stranice koje nemaju puno zahtjeva prema bazama podataka te ne broje više od oko 5000 posjeta mjesečno.
Serverski prostor dijeli se sa drugim klijentima, pa ovisno o opterećenju može doći do povremenog usporavanja rada stranica.

 

  • Virtual private server

Za srednje zahtjevne korisnike, za manje internet trgovine i kataloge proizvoda.
Dolazi s razgranatim interaktivnim elementima poput foruma, naprednog sustava komentiranja, fiksne IP adrese pogodne za sigurnosne SSL certifikate.
Dijeli se s malim brojem „susjeda“ odnosno sukorisnika, te je infrastruktura pojačana u memorijskom i procesorskom smislu.

web hosting - VPN

  • Dedicated server

Fizički server namijenjen isključivo Vama, bez dodatnih vanjskih opterećenja.
U pravilu je sa predinstaliranim RAID poljem radi sigurnosne zaštite podataka, pretpripremljenim SSL certifikatima i predinstalacijom željenih skripti.Najsnažnija opcija za najzahtjevnije korisnike.
Cijeli dedicirani server možete koristiti samo za smještaj svoje web stranice.
Pri tome apsolutno nikakve resurse ne morate dijeliti s drugim korisnicima.
Ovaj tip hosting usluge daje Vam najveću moguću pouzdanost i performance, uz najmanji mogući rizik downtimea.

 

  • Cloud server

Prikladno za online repozitorij vlastitih podataka kojima možete pristupati s bilo kojeg uređaja u bilo koje vrijeme, putem sigurnosnih zaštićenih protokola za komunikaciju server-klijent.
Također pogodno za razvoj vlastitih aplikativnih rješenja, kako za Windows i Linux platforme, tako i za Android, iOS te druge poznate platforme.

web hosting - cloud server