Izrada web stranica

Uloga web stranice

Uloga web stranice je da privuče korisnika, predstavi proizvode ili usluge te ostvari marketinške ciljeve. Zbog toga je izrada web stranica veoma bitna u marketingu firme.

Vaša će Internet stranica stvoriti prvi dojam o Vašoj tvrtci i poslovima kojima se bavi, odnosno proizvodima koje prodaje te je stoga potrebno uvažiti brojne čimbenike kako bi se stvorila profesionalna, impresivna i intuitivna web stranica.

Za Vas možemo izraditi ili implementirati online aplikativna rješenja bez obzira na specifičnost zahtjeva, od standardnih internet stranica do najkompleksnijih podatkovnih sustava kao i baza podataka u MySQL / SQL okruženju, ovisno o potrebama.
UPITNIK ZA IZRADU WEB STRANICA

 

Izrada web stranica

 

CMS sustav

Za specifične klijente predinstaliramo Open Source CMS sustave, forumske sustave, Wki sustave, Blogove, ERP i CMS sustave za jednokratne naknade uključujući i parametrizacijske pripreme.

Osnova za izradu standardnih stranica je jezgra sačinjena oko Open Source CMS sustava WordPress, koji se pokazao kao najfleksibilniji i najstabilniji sustav u svijetu uopće, pojačan s nekoliko naših vlastitih modula za unaprjeđenje funkcionalnosti te stilizaciju i dizajn stranica. U paketu klijent dobiva, siguran, stabilan i pouzdan sustav, jednostavan za korištenje koji je konstantno u trendu s razvojem novih tehnoloških standarda interneta te vaše stranice ne mogu  zastarjeti.

Nakon analize Vaših potreba i razrade ponude krećemo u izradu web stranica. S čistim, kvalitetnim kodom naši će programeri oživjeti pripremljeni dizajn. Tijekom ove faze bit ćete u bliskoj komunikaciji s nama kako bismo osigurali željene rezultate.

Za početak, vrlo je korisno održati besplatni projektni sastanak na kojem ćemo Vam dati sve upute o pripremi materijala (ili projektne dokumentacije).

Vas molimo da za ovaj projektni sastanak pripremite sljedeće:

  • Sadržaj web stranice
  • Ciljanu populaciju odnosno publiku kojoj se obraćate (tzv. usere)
  • Potrebne funkcionalnosti web stranice i aplikacije
  • Sva potencijalna pitanja oko procesa ili bilo kojeg područja iz ponude
  • Vaše želje i prijedloge oko dizajna s potencijalnim primjerima web stranica koje smatrate referentnima iz bilo kojeg razloga

Izrada web stranica

Ostale usluge vezane uz izradu webstranica:

  • Održavanje web stranica – dopune, promjene, sitne ispravke u aplikacijama i sve što Vašu stranicu i aplikaciju održava aktivnom i suvremenom
  • uređivanje tekstova – ukoliko imate problem sa prilagodbom tekstova za web i pretraživače, spremni smo napraviti potrebne prilagodbe
  • savjetovanje – pri izradi web stranica, servisa ili portala često Vam je potrebna neka vrsta usmjerenja ili savjetovanja, ponekad i vođenja kroz proces
  • obrada fotografija – obrada Vaših fotografije za upotrebu na web stranicama
UPITNIK ZA IZRADU WEB STRANICA